Lekkernij-actie 2018
Gepost op 29/10/2018

De nieuwbouw is bijna klaar! Tijd om aan de inrichting te beginnen! Om de spiegels en geluidsinstallaties te bekostigen houden we een lekkernij-actie! We verbinden er leuke prijzen aan voor onze dansers in het teken van zichtbaarheid op de weg! Verkopen maar zou ik zeggen! Het is een dubbelgoed doel! Spiegels in de zaal en veilig naar de danles! Smakelijk!!
Lees meer >>

NIEUW: DANSERS welkom vanaf de 2e kleuterklas
Gepost op 16/04/2018

Met de nieuwe danszalen in het vooruitzicht en top-kleuterdansjuffen in ons team, richten we vanaf schooljaar 2018-2019 ook voor dansertjes vanaf de 2e kleuterklas een wekelijkse les in!
Lees meer >>

MOVE out - MOVE in - MOVE on
Gepost op 19/10/2017

Nagenieten van de show doe je met onze supertoffe DVD! Voorproeven doe je hier: https://www.youtube.com/watch?v=uIrTslMtznI&t=10s
Lees meer >>

Online shoppen begint bij HDA!
Gepost op 09/09/2017

Steun heel makkelijk onze vereniging door je online shoppen te starten bij onze trooperpagina trooper.be/HDA
Op die manier krijgen wij een percentje op uw aankopen zonder dat er voor u iets verandert! Cool toch? Shop bij Coolblue, Torfs, Hema, Booking.com, Aliexpress en vele anderen!
Bedankt om aan ons te denken!
Lees meer >>

Bekijk UP! in een flits
Gepost op 31/08/2015

Wanneer je graag nog even wil nagenieten van UP! kan dat heel makkelijk. Bekijk het filmpje op youtube en je bent in een wUP klaar om het nieuwe dansjaar vol enthousiasme te starten! https://www.youtube.com/watch?v=iMmJ2mEGLpU&feature=youtu.be
Lees meer >>

Proficiat Hiphoppers! Kampioen in Nederland!
Gepost op 23/04/2014

De Hiphop Freaks, Force , Squad en Beez (opsplitsing van HH Squad) o.l.v. Matthias namen deel aan het Belgisch kampioenschap hiphop te Gent. Hier plaatsten de Freaks zich met een 4e plaats voor het EK en WK. De oudere groepen grepen net naast de podiumplaatsen, maar op het Nederlands kampioenschap en enkele weken later kwamen ze met medailles naar huis. De deelnemende groepen Force en Beez brachten respectievelijk een bronzen en gouden medaille mee naar België. Intens gelukkige dansers maken ons een immens trots DansAteljee! Proficiat!
Lees meer >>

Op zoek naar een leuk cadeautje voor je danser?
Gepost op 06/12/2013

Een stoere vest van het DA, een dotnetje of een nieuwe broek, echte danssneakers of nieuwe balletsloefjes,... je kan onze dansers makkelijk blij maken. Kledij of accessoires kan je aankopen of bestellen bij Jes.Dit doe je best tijdens de lessen. Het kan dan ook zijn dat je wat geduld moet hebben want op de wissel van de lessen heeft ze het daar even druk mee. Er is GEEN BANCONTACT aanwezig.
Lees meer >>

Proficiat! Het DansAteljee telt allemaal winnaars!
Gepost op 02/05/2013

We dachten dat onze dansers goed waren op de show, maar wat hebben ze geKNALD gisteren op de nationale wedstrijd in Leopoldsburg. Alles zat goed, we hebben er echt intens van genoten en zijn met podiumplaatsen naar huis gekomen!Proficiat Freaks met jullie allereerste eerste plaats bij de hiphoppers! Ook Crew en Company gingen met de eerste prijs naar huis bij beginners en gevorderden showdance.Met slechts 0.3% verschil grepen onze Jazz Explorers naast de hoofdprijs in de categorie jazz jeugd, Force& Squad brachten de derde prijs mee naar huis bij de gevorderden hiphop en ook onze andere dansers hebben het geweldig gedaan. Voor ons zijn jullie allemaal winnaars! Het was superaangenaam om met een groep als jullie op wedstrijd te trekken! We kunnen ons geen toffere dansers voorstellen! Dankjewel, Het DansAteljee loves you!
Lees meer >>

Happy Funk behaalt podiumplaats op wedstrijd WCUD!
Gepost op 22/02/2013

Onze Happy funk- groep nam een heuse videoclip op voor hun deelname aan de wedstrijd van WCU-dance.Ze behaalden hiermee knap de 3e plaats! Je kan deze clip bewonderen op youtube.Zij zullen ook een sponsoractie voorzien voor de straatkinderen van Ethiopië. Daarover verneem je meer in Het DansAteljee. Onze dansers hebben zeker en vast van dit project genoten en hopen van u hetzelfde. Proficiat dansers, ouders, juf Nele en Leen! Veel kijkplezier!
Lees meer >>

Knappe prestaties op het Nationaal danstornooi!
Gepost op 13/05/2012

Proficiat aan onze dansers met deze impressionante prijzenlijst!
- Jazz Jeugd 12-14j: Jazz Explorers – Boe! (Leen Bridts)--> 1e plaats
- Showdance Gevorderden: DA Funk – Love heels (Leen Bridts)--> 1e plaats
- Jazz Beginners: White Jazz – Like us (Leen Bridts)--> 1e plaats
- Jazz semi-geovorderden: Purple Jazz – Pax deorum (Leen Bridts)--> 3e plaats
- Jazz Gevorderden: Jazz ULTD – F*** (Leen Bridts)--> 2e plaats
- Hiphop 12-14j: DA Freaks – The future (Matthias Cornelis)--> 4e plaats
- Hiphop beginners: Hiphop Addicts – Bad Light (Alexandra Neirynck en Yana Van Dorst)--> 2e plaats
- Hiphop Semi-gevorderden: DA Force - Dancebook (Matthias Cornelis)--> 3e plaats
- Hiphop Gevorderden: DA Squad - Golddiggers (Matthias Cornelis)--> 2e plaats \r\n
weldra foto"s online te vinden!
Lees meer >>

airmax asics barbour mizuno celine michaelkors nike okley newbalance nikefree rayban vans